senca
 
Online booking
Hotel:
Check-in date:
Check-out date:
 
PORTOROZ
OPATIJA

Šport in rekreacija v Postojni

LifeClass Resort Postojna ni samo izhodišče za oglede turističnih znamenitosti, ampak je tudi idealno izhodišče za rekreacijske in športne aktivnosti, ki jih omogočajo športni objekti Postojne z okolico in naravne danosti področja celotne turistične destinacije KRAS.

Pohodniki in kolesarji lahko spoznavajo lepote Notranjske in Krasa po označenih pešpoteh in urejenih kolesarskih transverzalah ali pa se odločijo za samostojna popotovanja. Popotniki na njih spoznajo kraje, pomembne zaradi dogajanj v daljni in bližnji zgodovini, številne cerkvene kulturne spomenike z bogato opremo, grajske ruševine in ohranjene dvorce. Od blizu si lahko ogledajo vrsto kraških znamenitosti: izvire in ponikalnice, presihajoče jezero, jame in udornice. Z nekaj sreče in pozornosti lahko v živo vidijo sesalce, ptice, plazilce in žuželke, med katerimi je več redkih in ogroženih vrst. Mokrišča, suhi travniki, planinski pašniki in gozd so rastišča številnih znamenitih, zaščitenih rastlinskih vrst.

Poskrbeli bomo za ljubitelje konjev in jahalnega športa, lova in ribolova, ljubitelje opazovanja ptic in fotolova ter ne nazadnje za adrenalinske 'zasvojence' letalskega in padalskega športa.

Šport in rekreacija v Postojni

Šport in rekreacija v Postojni

Šport in rekreacija v Postojni

senca senca